Generel information om bolignet

Telefon - DATA - TV - & Radionet.

I lejemålene i Brøndbyernes Andelsboligforening (BAB) er der etableret et netværk til brug for telefon -, data - tv - & radioforbindelse.

Når du har fået tildelt en lejlighed i BAB, vil du inden indflytning modtage en velkomstpakke fra antenneforeningen Brøndby. Her skal du vælge hvilken tv pakke du vil modtage. Der er også tilmeldingsblanketter til telefoni og internet. Disse tilmeldings-blanketter, skal du kun bruge såfremt du ønsker at benytte vores bolignet.
Efter udfyldelse sendes blanketterne retur til antenneforeningen som så ordner resten. Aftaler om telefon og data er boligselskabet uvedkommende, det er en aftale direkte mellem dig og udbyderen af tele- og data-tjenester.

Du har også mulighed for at anvende andre udbydere til levering af tele- og datatjenester via lejemålets oprindelige telefonstik (Monopolskillepunkt). Dersom du er tilmeldt en alarmtjeneste, f.eks. hvis du er tilmeldt et abonnement som automatisk kan foretage opkald til en alarmcentral, tyverialarm, eller har særskilt fax - nummer skal De ikke tilmelde Dem denne telefonordning.


Klik her for at se kanalerne og programpakkerne gældende fra 28/11 2013

Link til Antenneforeningen Brøndby
Her kan du se alt om tilmelding, priser, m.v.